Termeni si conditii


Inainte de a vizita pagina noastra web va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos. Acesti termeni si conditii sunt in intregime un acord intre dumneavoastra si MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. privind modalitatea de utilizare a site-ului mentor-market.ro.

MENTOR-MARKET.RO poate sa schimbe aceste conditii oricand, modificand acest anunt. Revezi periodic aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii pot fi anulate de anunturi sau conditii legale localizate pe pagini ale site-ului.

Acest document prezinta modul in care dumneavostra puteti utiliza pagina noastra web si nu va fi schimbat decat in cazul unor eventuale revizuiri. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile stabilite de MENTOR-MARKET.RO va rugam sa nu mai utilizati site-ul (prin utilizare intelegem orice simplu act de a vizita site-ul www.mentor-market.ro). Accesarea si utilizarea site-ului reprezinta angajarea dumneavoastra de a respecta regulile si conditiile de utilizare.


SCOP

MENTOR-MARKET.RO te autorizeaza sa vezi si sa descarci materialele de pe acest site numai daca le folosesti in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentii toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor pe care le contin materialele originale, pe orice copie a acestora. Nu modifica in nici un mod materialele de pe acest site si nu le reproduce, nu le expune in public, nu le distribui in scop comercial sau public, nu le utiliza pe alte site-uri sau calculatoare. Materialele din acest site apartin MENTOR-MARKET.RO si utilizarea neautorizata a acestora violeaza legea dreptului de autor si alte legi. Daca nu respecti aceste conditii, nu mai esti autorizat sa folosesti acest site si trebuie sa distrugi toate copiile materialelor, tiparite sau descarcate de pe acest site.


DREPTURILE DE AUTOR

Continutul paginii web (texte, informatii, software, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, muzica, sunete, grafica web, scripturi, fotografii, nume, logo-uri, marci de produse si servicii etc.) este proprietatea MENTOR-MARKET.RO si a furnizorilor sai si este protejata de legea pentru protectia drepturilor de autor.


MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica sau schimba informatiile si materialele fara o notificare prealabila.


INREGISTRAREA CLIENTILOR

Orice alta informatie, in afara de cele personale cuprinse in inregistrare, e considerata neconfidentiala si MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. nu are nici o obligatie cu privire la aceasta. Este interzisa transmiterea catre site a oricarui material ilegal, liberal, defaimator, pornografic, obscen, amenintator.


LINK-uri

Link-urile spre alte site-uri sunt prezente pentru a te ajuta. MENTOR-MARKET.RO nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor, nu le gireaza si nu le reprezinta, inclusiv informatiile, soft-ul si orice produse sau materiale gasite pe aceste site-uri si orice rezultate obtinute prin folosirea lor. Daca le utilizezi, o faci asumandu-ti riscurile.


PROMOTII

MENTOR-MARKET.RO are dreptul sa modifice si sa anuleze promotiile in orice moment, fara anunt in prealabil.


CONFIDENTIALITATE

MENTOR-MARKET.RO pune accent pe confidentialitatea datelor dumneavoastra. Puteti vizita pagina noastra web fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra.

Datele personale furnizate vor fi folosite de MENTOR-MARKET.RO numai in scopul declarat al acestui site. MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. foloseste informatiile pentu o intelegere mai buna a cerintelor utilizatorilor si pentru a imbunatati oferta de produse si servicii. In mod particular, putem folosi datele personale pentru a realiza o tranzactie (comanda), pentru a raspunde cererilor si intrebarilor adresate noua si pentru a adapta pagina noastra in functie de nevoile dumneavoastra.

Deasemenea, putem utiliza informatiile personale pentru diverse studii de marketing sau pentru a va furniza informatii de interes deosebit. Intotdeauna veti avea posibilitatea de a nu primi materiale pe care nu le solicitati si /sau de a nu fi implicati in activitatile de marketing direct si cercetari de marketing initiate de firma noastra.

Daca nu doriti sa primiti mesaje electronice care contin informatii si / sau comunicari comerciale, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa office@mentor-market.ro, cu subiectul "Nu mai doresc sa primesc comunicari comerciale sau alte informatii din partea mentor-market.ro". Pentru orice informatii suplimentare, sugestii sau eventuale reclamatii privind primirea mesajelor de informare emise de firma MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L., va rugam sa va adresati prin e-mail la adresa office@mentor-market.ro.

MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. se obliga sa nu faca publice, sa inchirieze sau sa vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Acest site isi ia toate precautiile impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-urile din securitatea serverului care tine site-ul.


LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L., furnizorii sai, sau alte parti care sunt mentionate pe acest site nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta modalitate legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi.

Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau a serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau ale datelor, iti asumi costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul tau.


LEGILE APLICABILE

Pagina web MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L., functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman, conformandu-se dispozitiilor Legii 365 /2002 privind comertul electronic si a Hotararii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comertul electronic.

MENTOR MARKETING&DISTRIBUTION S.R.L. nu specifica si nu autorizeaza folosirea materialelor in oricare zona din afara Romaniei, unde, pentru un motiv sau altul, accesul si publicarea site-ului sunt interzise si continutul lor este ilegal. Nu afirmam ca site-ul si continutul lui este permis spre utilizare si potrivit oricarei zone externe Romaniei. Cei care viziteaza site-ul o fac pe propria raspundere si sunt responsabili pentru incalcarea legilor si regulamentelor locale. In caz de nelamuriri privind aspectul legal va sugeram consultarea unei persoane avizate.

Orice tentativa de acess neautorizat la pagina web si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.


Acordarea sau respingerea garantiei.

Drepturile consumatorului sunt prevazute in OG 21/1992 republicata si Legea 449/2003 modificate prin Ordonanta de Urgenta 174/2008.

Termenul de garantie incepe de la data cumpararii produsului si este de 12 luni. Durata medie de utilizare este de 12 luni pentru baterii, 24 luni pentru incarcatoare, ecrane, invertoare, tastaturi, balamale, coolere, etc. cu conditia respectarii instructiunilor de folosire.

Unitate service: Mentor Marketing&Distribution SRL, Bucuresti, Sector 2, Str. Tepes Voda, Nr. 130, Tel. +40314.253.632, +40770.951.832 www.mentor-market.ro, office@mentor-market.ro.

Produsele comercializate de societatea noastra, sunt in conformitate cu standardele romanesti si ale UE si sunt insotite de instructiuni de utilizare in limba romana ce trebuiesc respectate.


GARANTIE PRODUSE

Toate produsele importate si comercializate de Mentor Marketing&Distribution SRL sunt NOI, au Garantie 12 luni-persoane fizice, 6 luni-persoane juridice.


CONDITII DE GARANTIE:

1. Pentru a beneficia de garantie cumparatorul trebuie sa prezinte:

a) produsul si toate accesoriile ce il insotesc,

b) certificatul de garantie, cu toate rubricile completate,

c) copie dupa factura/bon fiscal.

d) nota scrisa prin care se va specifica defectul produsului si unde, cand sa constatat.

2. Garantia NU se extinde asupra accesoriilor: cabluri, mufe, subansamble casabile.

3. Remedierea defectiunilor se face gratuit. Cumparatorul va suporta costul oricarei solicitari nefondate unitatii de service, in valoare fixa de 140 RON.

4. Transportul produsului cu probleme sau defectat, catre si dinspre unitatea de service in perioda de garantie este GRATUIT. Persoanele care locuiesc in Bucuresti vor preda produsul defect la unitatea service mai sus mentionata

5. Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana; la data repunerii acestuia in functiune, cu exceptia cazului in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata.

6. "Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostina vanzatorului lipsa de conformitate a produsului" (cf. art. 11, alinetaul (4) din legea 449/2003).

7. Zgarieturile, deteriorarile datorate socurilor mecanice, termice, electrice, care nu au fost declarate in termen de 24 ore de la data achizitiei nu intra in garantie.

8. Produsul Incarcator / Alimentator compatibil Laptop / Notebook / Netbook / Tableta se utilizeaza doar in casa.

9. Acumulatorul nu mai este recunoscut de Laptop, NoteBook, NetBook, Tableta.

10. Conform/Datorita limitarilor tehnologice, nu sunt considerate defecte ecranele de Laptop / NoteBook / NetBook / Tableta care prezinta 3-5 pixeli defecti conform standardelor de calitate international ISO 13406-2 clasa II. Conform acestui standard in general, ecran de calitate este un ecran cu maxim 3 pixeli defecti grupati si 5 imprastiati.


PIERDEREA GARANTIEI:

1. Daca aparatele / produsele nu au etichetele, ambalajele, accesoriile cu care au fost achizitionate.

2. Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere precizate in prospectele si instructiunile ce insotesc produsul la livrare si de care cumparatorul a luat cunostinta.

3. Persoane neautorizate au executat interventii asupra produsului.

4. Aparatele/Produsele prezinta defecte cauzate de socuri, conditii improprii de functionare conditii de umiditate crescuta, utilizare in zone cu schimbari bruste ale temperaturii, utilizare in locuri cu substante chimice si toxice.

5. Defecte cauzate de varsarea de lichide peste si in interiorul aparate lor/produselor.

6. Nerespectarea parametrilor de alimentare in utilizarea produsului (ex. tensiune alimentare, impamantare, temperatura, mediu ambiant).

7. Ruperea, deteriorarea seriei de identificare (serial number) sau ilizibilitatea acesteia.

8. Defectele datorate variatiilor de tensiune prezente in reteaua furnizorului de energie electrica.


RETURNAREA PRODUSULUI:

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003.

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

- Produsul se poate returna daca nu prezinta zgarieturi, lovituri in perfecta stare de functionare.

- Produsul se poate returna daca nu este sters, dezlipit codul de bare sau orice eticheta ce il insoteste.

- Produsul trebuie sa fie insotit de Certificatul de Garantie in Original, Factura/Bon Fiscal in copie, Ambalajul Original.


RETURNAREA BANILOR:

- Returnarea banilor se va face in circa 14 de zile de la primirea returului.

- Cheltuielile aferente returului produsului si rambursul banilor vor fi suportate de catre client, consumator.

- Pentru mai multe detalii cu privire la Rambursarea banilor rugam accesati Modalitati de Plata


Produsul care prezinta vicii sau defectiuni de fabricatie in termen de 72 de ore de la receptie va fi inlocuit (pe cheltuiala furnizorului in cazul de fata Mentor Marketing&Distribution SRL).

Consumatorul daca nu respecta conditiile de returnare, conform legii 449/2003 va benificia de regimul normal de garantie aferente produsului achizitionat.


Dorim sa avem o Romanie curata!

Acorda-ne sprijinul tau returnand Produsele vechi (defecte, stricate, uzate).

Va multumim!