Politica de retur

La baza Politicii de returnare a unui produs achizitionat de la Mentor-Market.ro, Mentor Marketing&Distribution SRL sta Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra in posesia fizica a produsului / produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi si modelul de retragere de pe site-ul mentor-market.ro: Formular de Retur sectiunea Retur Produse.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Costul de transport pentru retur este 50,00 lei si va fi suporat de catre dumneavoastra.

Fie ca esti persoana fizica sau juridica noi iti returnam contravaloarea produsului comandat in termen de 14 zile de la data receptiei / ridicarii (din magazin).

Banii se vor returna
- numai in contul bancar pentru clientii care au receptionat produsul prin optiunea „Ramburs”/ „plata la receptia produsului”
- numai in contul bancar pentru clientii care au achizitionat produsul din magazinul nostru
- in maxim 14 zile calendaristice de la receptia produsului de catre Mentor Marketing&Distribution SRL si daca acesta indeplineste politicile de retur.

Politici de retur
Inainte sa returnezi produsul achizitionat asigurate ca:
- NU ai dezlipit / rupt foliile de protectie, etichetele, sigiliile de pe produs
- Produsul se afla in amabalajul original, in suportul de carton, plastic, polistiren, etc.
- Produsul NU prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice
- Produsul este insotit de toate accesoriile (cabluri, mufe, etc.)
- Produsul este insotit de Certificatul de Garantie in original, Factura / Bon fiscal in copie, Instructiuni de Utilizare / Montaj / Functionare in original.

Daca NU ai returnat produsul conform Politicii de retur ne rezervam dreptul de a refuza cererea dumneavoastra.

In cazul in care NU se respecta politica de retur, conform conditiilor de mai sus, vom aplica o penalitate de cca. 15-30% din valoarea produsului.

"Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsul, produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsul, produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată."

In cazul unui produs primit defect (DOA – Dead on Arival = produs primit defect) va rugam sa ne instiintati in maxim 48 de ore (2 zile) de la receptia produsului. Noi va vom trimite un alt produs, nou. Toate cheltuielile pentru inlocuirea produsului defect (DOA) vor fi suporate de societatea noastra, Mentor Marketing&Distribution SRL. In cazul in care NU mai doriti un alt produs vi se vor returna banii in cont bancar.