Montaj Kit Cap Termostatic Wireless WiFi pentru calorifer Zona 1


Mentor
Servicii Termoficare Smart
SKU: MMDSERVKITTSZB001

Zona I: Bucuresti si Ilfov
stoc
45000
Lei
12 luni
garantie
15 zile
retur
Livrare
rapida
Livrare gratuita
peste 500 Lei
Consiliere
gratuita

Serviciul de Instalare, Montaj Kit Cap Termostatic Wireless WiFi pentru calorifer Zona 1 are ca areal localitatea Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov.

Echipa noastră dedicată și profesionistă îți aduce o soluție completă pentru un control precis al temperaturii în locuința ta prin serviciile de Montaj pentru toate kitu-rile cu capete termostatice marca Mentor.
Indiferent că este vorba de optimizarea eficienței consumului sau de crearea unui mediu confortabil, suntem aici pentru a asigura o instalație fără probleme și o funcționare perfectă a noului tău cap thermostatic/termostat.

Instalarea profesională asigură că termostatul din camera funcționează corespunzător, contribuind la economisirea energiei și la optimizarea consumului de combustibil.
Un montaj corect garantează că termostatul măsoară temperatura corectă a camerei, asigurând că sistemul de încălzire reacționează la nevoile tale cu precizie.

Dupa achizitia serviciului de Montaj pentru Kit cu Capete Termostatice si receptia produselor ve-ti fi contactat(a) de un reprezentant sau partener Mentor pentru a stabili in detaliu data exacta la care se poate efectua serviciul contractat.
Acest serviciu de Montaj este reprezentat de urmatoarele operatiuni:
1. Demontare Cap Termostatic classic de pe calorifer.
2. Montare Cap Termostatic wireless pe calorifer.
3. Conectare HUB.
4. Montare baterii Cap Termostatic.
5. Imperechere/Interconectare HUB cu Capetele Termostatice wireless.
6. Instalarea aplicatiei pe telefonul mobil sau tableta.
7. Creearea de scenarii optime pentru confortul tau si de eficientizare a consumului.
8. Test functionare Capete Termostatice in modul classic si wireless.

Pachetul de Montaj contine si:
* baterii pentru fiecare cap termostatic din kit-ul achizitionat (sunt gratuite, incluse in pachet la achizitia serviciului -2 bucati/cap termostatic, in functie de model R03/R06).

Durata estimata pentru montarea, instalarea softului si programarea Kit-ului cu Capete Termostatice este de aproximativ 1 ora.

Atentie!
- Serviciul NU include si montarea de robinete termostatate; costul pentru montarea 1 buc. Robinet Termostatat este de cca. 150Lei
- Robinetul Termostatat se achizitioneaza de la orice magazin de bricolaj.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului