Instalare VideoInterfon Smart Wireless WiFi Mentor Zona 1


Mentor
Servicii Securitate Smart
SKU: MMDSERVSY005

Zona I: București și Ilfov
stoc
40001
Lei
12 luni
garantie
15 zile
retur
Livrare
rapida
Livrare gratuita
peste 500 Lei
Consiliere
gratuita

Serviciul de Montaj, Instalare VideoInterfon Smart Wireless WiFi Mentor Zona 1 are ca areal localitatea București și localitățile din județul Ilfov.

Acces Securizat și Convenabil prin serviciul de Montaj, Instalare VideoInterfon în locații diferite: apartament, casă, vilă, birou, spațiu comercial, hotel, hală, etc.

Experimentează viitorul siguranței cu serviciul nostru profesionist de instalare a videointerfonului smart pentru locația ta.

Echipa noastră de specialiști în securitate și tehnologie îți aduce o experiență de comunicare avansată prin serviciul nostru de montaj și instalare a videointerfonului smart. Acest dispozitiv tehnologic, Videointerfon Smart Mentor, este echipat cu tehnologie de vârf, îți permite să vezi și să comunici cu vizitatorii tăi într-un mod securizat și ușor de utilizat.

Suntem aici pentru a asigura o instalare corectă și pentru a-ți permite să te bucuri de toate beneficiile videointerfonului smart.

Servicii Profesionale de Montaj și Instalare:
Evaluarea Nevoilor Tale: Înainte de a începe lucrările, echipa noastră va discuta cu tine pentru a înțelege necesitățile tale specifice. Vom identifica locația optimă pentru instalarea videointerfonului smart pentru a asigura o comunicare clară și sigură.
Montaj Precis și Sigur: Tehnicienii noștri calificați vor asigura o instalare corectă a componentelor videointerfonului smart. De la montarea camerei și monitorului până la conexiunile necesare, fiecare detaliu va fi tratat cu profesionalism.
Configurare și Testare: După instalare, videointerfonul smart va fi configurat pentru a se potrivi cu preferințele tale. Vom testa fiecare aspect pentru a ne asigura că sistemul funcționează perfect.

Beneficii ale Instalării Profesionale a VideoInterfonului Smart:
1. Siguranță Avansată: Instalarea corectă asigură că VideoInterfonul smart funcționează în mod corespunzător, adăugând un strat suplimentar de siguranță pentru ușa ta.
2. Comunicare Clară și Sigură: Videointerfonul smart îți permite să vezi și să vorbești cu vizitatorii tăi înainte de a deschide ușa. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de securitate.
3. Control si Flexibilitate: Poți gestiona cu ușurința de la distanță prin intermediul smartphone-ului tău, chiar și atunci când nu ești acasă, accesul pentru membrii familiei și pentru vizitatori. Aceasta îți oferă un nivel crescut de control și confort.
4. Monitorizare Instantanee: Cu notificările în timp real, vei fi mereu informat despre cine accesează ușa ta și când.

Expertiză și Profesionalism:
Echipa noastră, partenerilor noștri are expertiză necesară pentru a asigura o instalare perfectă a videointerfonului smart.
Cu serviciul nostru de instalare a videointerfonului smart, aducem tehnologia modernă în casa ta cu profesionalism și atenție la detalii.

Cu noi, vei experimenta confortul și siguranța la cel mai înalt nivel.

După achiziția serviciului de Instalare VideoInterfon Smart Mentor și recepția produsului ve-ți fi contactat(ă) de un reprezentant sau partener Mentor pentru a stabili în detaliu data exactă la care se poate efectua serviciul contractat.

La Serviciu de Montaj VideoInterfon se efectuează urmatoarele operatiuni:
1. Montare VideoInterfon pe poziție.
2. Montare Unitate Exterioara pe poziție.
3. Instalarea aplicației pe telefonul mobil sau tabletă.
4. Creearea de automatizări și scenarii optime pentru confortul tău.
5. Test funcționare VideoInterfon în modulul wireless și a funcțiilor preinstalate.

Durata estimată pentru montarea, instalarea softului și programarea videointerfonului pentru 1 locatie este de cca. 3 ore.

Notă!
- Prețul este pentru instalarea unui videointerfon pentru 1 singură locație în limita a 15m.
- Dacă ați achiziționat un videointerfon pentru 2, 3, 4...50 familii rugăm solicita-ți oferta.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului