Deschidere colet la livrare

Ai dreptul de a verifica dacă ai primit exact ce ai comandat!

La Mentor-Market plătești după ce deschizi coletul și te asiguri că ai primit produsul comandat, în stare perfectă. Deschiderea coletului la livrare este disponibilă pentru toate produsele și este valabil atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Cum funcționează?
În momentul primirii comenzii poți solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. Acest serviciu îți oferă doar posibilitatea de a verifica dacă produsul se prezintă în stare perfectă, nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Dacă în urmă deschiderii coletului constați că produsul comandat nu este în stare perfectă de livrare şi prezintă semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme de tip estetic, îți recomandăm să refuzi comandă.

Dacă ai achitat comanda online și în urmă deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitată online va fi restituită în contul din care ai efectuat plata, în cel mai scurt timp.

Cine achita transportul?
În cazul refuzului coletului din cauza unor semne de lovire, zgârieturi sau alte probleme de tip estetic, pe care le vom confirma când coletul va ajunge înapoi la noi, taxele de transport nu trebuie achitate de către cumpărător.