Solutii si Produse pentru curatenie de la Mentor


O casă curată și strălucitoare reprezintă un mediu propice pentru relaxare și bunăstare. Dar, să fim sinceri, curățenia poate fi o sarcină migăloasă și uneori epuizantă. Cu toate acestea, cu ajutorul tehnologiei avansate de la Mentor, poți transforma complet modul în care faci curățenie atat pe orizontala (spalat si curatat podele, etc.), cat si pe verticala (spalat si curatat panouri fotovoltaice, geamuri interioare și exterioare, sticlă, gresie și suprafețe netede).

Accesul la tehnologii avansate ne ajută:
- Să avem mai mult timp liber pentru noi si hobiurile noastre,
- Să petrecem mai mult timp cu familia,
- Să economisim energie fizică,
care în final vor duce la prelungirea evolutiei noastre pe pămant.

Noi, cei de la Mentor, vă propunem câteva produse inteligente care fac din curățenie o activitate ușoară și eficientă în diferite locații rezidențiale și nerezidențiale: apartament, casă, vilă, birou, hotel, spațiu comercial, etc.

Pentru spălare și curățarea pe orizontală vă propunem Robotul Aspirator Multifuncțional Smart Mentor SD007 si Aspiratorul Vertical fără fir 2 în 1 Mentor SD004.
Dacă vrei să delegi curățenia în întreaga casă unui asistent inteligent, Robotul Aspirator Multifuncțional Smart Mentor SD007


este alegerea ideală. Cu o putere de aspirație incredibilă de 5000 Pa, acest robot poate curăța murdăria fină și persistentă într-un timp record. Dar ce îl face cu adevărat inteligent sunt caracteristicile sale suplimentare. Are o funcție de autocurățare și uscare a mopului, și poate identifica cu ultrasunete covorul și ajusta puterea de aspirare corespunzător. Tehnologia LiDAR îi permite să navigheze cu precizie prin casă, evitând obstacolele, iar apelul video în timp real îți permite să supraveghezi și să interacționezi cu robotul în timpul curățeniei. Cu o atonomie de cca. 220-minute poate acoperi o suprafață relativ mare de cca. 240m².
Aspiratorul Vertical fără fir 2 în 1 Mentor SD004


este un adevărat erou în lupta împotriva murdăriei. Cu o autonomie impresionantă de aproximativ 60 de minute, acest aspirator îți permite să acoperi o suprafață mare într-o singură încărcare. Cu o putere de aspirare de 260W, acesta poate îndepărta murdăria, praful și părul de animale de pe podele și covoare cu ușurință. Dar ce face acest aspirator cu adevărat special este funcția sa 2 în 1. Nu doar că aspiră eficient, dar are și capacitatea de a pulveriza și spăla suprafețele. Funcția de autocurățare a mopului și uscarea automată a acestuia cu aer cald asigură că podelele tale rămân strălucitoare. Cu acest aspirator multifuncțional, ai tot ce ai nevoie pentru a face curățenia casei tale rapid și eficient.

Pentru curătarea și spălarea pe verticală vă propunem Robotul de spălat geamuri Smart Mentor SD005 și SD006.
Spălatul geamurilor poate fi una dintre cele mai plictisitoare activități de curățenie. Cu toate acestea, cu Robotul spălat geamuri Smart Mentor SD005


și Robotul spălat geamuri Smart Mentor SD006


această sarcină devine o joacă de copii. Acest robot inteligent este echipat cu funcții avansate precum pulverizare, curățare și aspirare, totul într-un singur dispozitiv. Cu o baterie de lungă durată și control WiFi, poți programa și controla acest robot de la distanță. Nu doar că va face geamurile să strălucească, dar va face acest lucru eficient și fără stropi sau pete enervante.

Cu aceste produse inteligente de la Mentor, poți să renunți la eforturile extenuante de curățenie și să te bucuri de un mediu curat și confortabil. Transformă-ți casa într-un spațiu strălucitor și relaxant cu aceste dispozitive tehnologice inteligente și eficiente.