Kit videointerfon cu yală electromagnetică - securitate și accesibilitate pentru casa ta


În era tehnologiei inteligente, preocuparea noastră pentru siguranța și securitatea locuințelor noastre a devenit o prioritate majoră. Kiturile videointerfon cu yală electromagnetică reprezintă soluții avansate, care oferă accesibilitate și control total asupra accesului în casa ta. În acest articol, vom explora produsele oferite de Mentor Market și vom discuta beneficiile acestora pentru securitatea și confortul dumneavoastră.


Kit videointerfon IP Smart Mentor SYKT001 WiFi 1000m TouchMonitor - Interfon, yală acces 1 locație, 7 inch HD, 1.3MP, 2xcard acces, microSD, infrared, senzor de mișcare

Primul produs pe lista noastră este kitul videointerfon IP Smart Mentor SYKT001 cu yala electromagnetica. Acest kit oferă o gamă largă de caracteristici și funcționalități avansate pentru securitatea casei tale. Cu un interfon și un monitor de 7 inch HD, vei putea să vezi și să comunici cu vizitatorii înainte de a le permite accesul. Sistemul de yală electromagnetică asigură o închidere sigură și ușoară a ușii.

De asemenea, kitul dispune de un senzor de mișcare infrared, care detectează orice mișcare neautorizată în apropierea ușii și emite alerte pentru a-ți proteja casa împotriva intrușilor. Poți înregistra imagini și video pe un card microSD pentru a avea dovada vizitelor și evenimentelor importante.


Kit videointerfon Smart Mentor SYKT003 WiFi - Monitor, interfon, yală acces 1 locație, 7 inch HD, 2MP, microSD, infrared, senzor de mișcare

Kitul videointerfon Smart Mentor SYKT003 este o altă opțiune excelentă pentru securitatea locuinței tale. Cu un monitor de 7 inch HD și un interfon integrat, vei putea vedea și comunica cu vizitatorii în timp real. Sistemul de yală electromagnetică oferă o închidere rapidă și sigură a ușii, asigurând confidențialitatea și securitatea ta.

Cu ajutorul senzorului de mișcare infrared, vei fi notificat în cazul în care se detectează mișcări suspecte în apropierea ușii tale. Acest kit dispune, de asemenea, de funcționalitatea de înregistrare pe un card microSD, permițându-ți să accesezi înregistrările ulterior pentru a verifica evenimentele de interes.


Kit videointerfon Smart Mentor SYKT007 WiFi - Monitor, interfon, yală acces 1 locație, 7 inch HD, 1.3MP, microSD, infrared, senzor de mișcare

Ultimul produs din selecția noastră, kitul videointerfon Smart Mentor SYKT007, oferă o soluție completă pentru securitatea și accesibilitatea casei tale. Acesta vine echipat cu un monitor de 7 inch HD și un interfon pentru a comunica cu vizitatorii. Yala electromagnetică integrată asigură o închidere sigură și ușoară a ușii.

Senzorul de mișcare infrared detectează orice activitate neautorizată în apropierea ușii și declanșează alerte pentru a-ți proteja proprietatea. Funcția de înregistrare pe card microSD îți permite să salvezi înregistrările și să le accesezi mai târziu pentru a verifica orice evenimente.


Kiturile videointerfon cu yală electromagnetică de la Mentor Market reprezintă soluții avansate și moderne pentru securitatea și accesibilitatea locuinței tale. Acestea oferă interfețe intuitive, funcții de comunicare în timp real cu vizitatorii, înregistrare video, senzori de mișcare și sisteme de yală electromagnetică pentru a-ți asigura liniștea și siguranța. Indiferent de opțiunea aleasă, vei beneficia de o soluție completă pentru protecția casei tale. Investește într-un kit videointerfon cu yală electromagnetică și obține liniștea și confortul pe care le meriți.