Ce trebui sa stiti despre Incarcatoarele auto Mentor


Incarcatorul Auto are port USB de alimentare 5V 1.5A/2A pentru incarcare Tableta, SmartPhone, PowerBank, etc.


Atentie!

NU alimentati, conectati in acelasi timp la incarcatorul auto doua produse simultan: Laptop sau Tableta, SmartPhone, PowerBank, etc.

Incarcatorul este compatibil, respecta cele mai exigente standarde de calitate internationale CE, UL, RoHS, FCC si/sau ISO 9001, 9002, este pus in vanzare numai dupa ce a trecut toate testele de calitate.

Un factor important ce recomanda incarcatoarele auto laptop marca Mentor este calitatea superioara a pieselor folosita la productia acestora.

Piese de origine si durata medie de utilizare de minim 2 ani (acceseaza cum poti prelungi viata incarcatorului).

Incarcatorul auto pentru laptop marca Mentor are radiator cu suprafata dubla si condensatori specifici conditiilor climaterice din Romania. Supraincalzirea pieselor este preluata de un radiator cu eficienta ridicata, protejand astfel durata de viata.


Cablurile sunt fabricate din cupru cu puritate si gramaj ridicat, ca material conductor, ceea ce duce in final la transfer ridicat de energie si protectie la supraincalzire.
- Cablu de incarcator laptop: L=1.1m
Total lungime cablu incarcator 1.1m.


Astfel, incarcatorul cu aceste caracteristici cresc fiabilitatea, durata de viata a produsului in timp si implicit ajuta la economisirea de bani.